Det nærmer seg med stormskritt årets første futsalkamper for Bjørgan. I fjor gikk vi inn i denne serien uten særlig motivasjon, forhåpninger eller forventninger til annet enn å ha det litt gøy på vinters tid. Vi ble da nr 2, og ga Gossen ok motstand i 2 kamper, men fikk rundjuling i den siste. Alle de andre kampene vant vi, og vi hadde nok hatt toppscoreren i pulja om Somaliske hadd turt å møtt oss i siste kamp…! smiley

I år er det en helt annen hverdag som møter oss i 1.divisjon futsal. 10 lag mot 5 i fjor, og mens det knapt var en 2.divisjonsspiller med i fjorårets serie, vil vi i år få se både nåværende og tidligere eliteseriespillere i aksjon. Desto mer moro, håper jeg! smiley Vi er som ventet tippet nedenom og hjem av de fleste Trondheimslag, men har av Gossen fått greie skussmål. De får også greie skussmål av oss, ikke minst etter flere hyggelige stunder sammen med de i fjor, både på og utenfor banen. smiley Ellers er vi benevnt som noen gamlekarer fra Fosen som ikke holder mål lenger etc. Dette er det da bare opp til oss å motbevise. Vi stiller da helt uten press i årets serie, og kan ha det mye gøy med å stikke kjepper i hjulene for noen av de lagene som virkelig tror de er noe. smiley De jeg derimot tror er bra er Gossen, Trondheim, AQ, Stjørdals/Blink, og jeg trodde kanskje Othilienborg var ok, helt til jeg leste hva Jonas sa om oss på Dora Futsal sine hjemmesider. Den slår altså tilbake, jeg tror ikke de når opp i årets serie. smiley

Vi gleder oss uansett til søndag, og når over 30 % av laget IKKE er fra Fosen, kan jo dette bli bra. Tiller og Fenris er søndagens motstandere, og vil gi oss en pekepinn på hvordan vi ligger an i forhold til de andre lagene. Fenris har allerede banket NTNUI 4-0 på torsdag, der en stjerne fra ballsund, Rune Kalland, banket et mål klin i vinkelen. Verdensklasse! Lykke til alle involverte i årets 1.divisjon futsal! Måtte det beste laget fra Møre vinne! smiley (Evt Trondheim Futsal, som også har noen meget flotte fyrer på laget, deriblant en kjevla ut Fosning i målet. Alex L. Hansen – meget lang. Derav kjevla ut. Og Luu. Juberg. Fotland. Krogstad. Frøyland. Johnsen. Johnsen. Zahl. Refseth. Vikestad. Balstad. Skjervstad. Oi! Dem liker jeg alle sammen! Heia Trondheim! smiley

Forhåndstips fra andre nettsider:

http://www.dorafutsal.com/torbentabell.htm

http://www.vaietefutsal.com/nyheter.html

http://gossenfutsal.blogspot.com/

http://www.blinkfutsal.com/index.php?page_id=13&news_id=17

http://www.trondheimfutsal.no/?p=279

Personlig likte jeg Gossens tips best, selv om de og tippet oss nede på en 7.plass. Noe som kanskje er helt ok for oss gamle Fosninger i dette selskapet?

Futsalhilsen fra gamle Monkan (lillebror, sådan)